Livrarea comenzilor:

Livrarea comenzilor se efectuează prin Prioripost la prețul de 20 lei TVA inclus. Prioripost este serviciul de curierat rapid (express) intern al Poştei Române pentru documente şi marfă.

În municipiul Satu Mare livrarea sau predarea personală este gratuită!


Procesare și livrare comenzi:

După lansarea comenzii în cel mai scurt timp posibil ve-ți fi contactat telefonic pentru confirmare. Următoarele detalii vor fi confirmate telefonic:

  • disponibilitate produs
  • termen de livrare, etc.
Produsele disponibile vor fi predate poștei în 12h - 48h. În cazul în care clientul nu acceptă termenul de livrare, comanda va fi anulată.


Renunțarea la cumpărare

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Astfel, consumatorul în cazul produselor livrate prin curier are dreptul să notifice în scris comerciantului că renuntă la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului conform OUG 34/2014.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 15 zile de la retur.